Uppdatering i systemet
Inom kort ökar vi säkerheten i ditt system genom att aktivera
Anti-Passback. Detta är ett krav från ID06 och funktionen innebär i korthet att man inte längre kan göra två inpasseringar i följd på en och samma enhet utan att däremellan ha gjort en utpassering på densamma. Man blir isåfall istället nekad och presenteras ett muntligt varningsmeddelande. Om det inte är fysiskt möjligt att göra en utpassering kan man istället vänta tio minuter, varpå funktionen hävs och inpassering blir möjlig på nytt.

Support
Supporten har flyttat och finns nu på huvudkontoret i Halmstad. Kundundersökningar som görs efter varje ärende visar att vi har nöjda kunder och ett betyg 3.8/5. Vi tar detta till oss och såklart arbetar vi vidare för att nå högre poäng. Vi har nya rutiner och 78% av era ärenden är nu lösta inom 4 timmar.

Semester 
Kontoret är stängt vecka 29, 30 och 31 
Sista vecka för order v.28
Support håller öppet som vanligt hela sommaren Måndag – Fredag 7-16