Första halvåret 2020

Vi summerar vad som hänt under 2020 på Entral.

Mathias Nilsson är VD
Sedan den 1 november är Mathias Nilsson VD, tidigare produktchef. Via sin tidigare roll har Mathias en djup och unik kännedom om Entrals produkter och kunder. Kort sagt, ingen kan Entral så väl som vår nya VD. 

Under våren har vi flyttat hem våran support, detta för att ni som kunder ska få både bättre och snabbare hjälp. Madeleine Roos har anställts som Senior support engineer och hon har ansvar att följa upp, så att ni får den återkoppling och hjälp som ni behöver.Vi har även öppnat upp på kontoret för att kunna erbjuda utbildningar i systemen. Utbildningar går även självklart att få digitalt. För att få veta mer kontakta supporten på support@entral.se eller via 050-159 05 20. Tänk på att under sommaren kortar vi ner telefontiderna i supporten, men ni kan närsomhelst mejla in din fråga till oss.

Även en ny grafisk profil  har tagits fram denna har Josefina arbetat med, så här säger hon om arbetet. Det har varit ett spännande uppdrag att ta fram en ny grafisk profil, köpcentrum och hemsida till Entral. Tidigt bestämdes att man ville ha något rättvist och annorlunda, vilket ledde till vi plockade bort det orangea från allting utom specifika detaljer som nyckeln i den nya loggan. Färgerna blev moderna, unga, fräscha och tilltalande i en bransch där man standardiserat vissa färger. Nu matchar den grafiska profilen med företag och den anda som finns där!

Christoffer Johansson tar över rollen som CTO och kommer leda utvecklingen framåt, där vi redan i höst siktar på att släppa några spännande nyheter.

Entral AB medverkade på fastighetsmässan i Malmö! Två fullspäckade och jättespännande dagar, massor av besökare. Ni kommer absolut att se oss där igen.

Därefter kom COVID-19, pandemi, och en helt förändrad värld. Tack och lov lever vi i en tid av Skype, Teams och Facetime. Ni kunder är verkligen helt fantastiska på att hitta lösningar i dessa tider och är bokstavligen våra ögon ute på arbetsplatserna just nu!

Sommaren låter inte vänta på sig och det är dags för semester. Vill ni försäkra er om att ni har allt ni behöver inför nästa projekt? Glöm inte beställa innan ni går hem för sommaren!  

Semesterstängt

Vi vill påminna er om att v 28 är sista veckan att lägga order för leverans v 32-33. Kontoret är stängt v 29.30.31 och inga in eller ut leveranser 🚚 kommer att ske. Passa på att se över om ni behöver beställa inför hösten 🍁

Spara tid och slipp hantera nycklar.
 

Vid Rot-renovering rekommenderas dessa produkter.
Ni sätter en kortläsare / våningsplan och motorvredet placeras på insidan av lägenhetsdörren

Artikeln om oss i Enterprise Magazine 

Läs artikeln om oss i Enterprise Magazine 
https://www.enterprisemagazine.se/nyheter/nyckelfritt-spar-tid-pengar

Behöver ni hjälp med system eller produkter?

Öppet hela sommaren.
Viktigt att minnas när kontoret är stäng har support
ändrade öppettider.
v 29,30,31 telefontid 8-12