Året 2020

Mathias Nilsson VD berättar 
Det har varit ett händelserikt år för oss på Entral, precis som för många andra. I en tid av pandemi är det ingen picknick att navigera rätt och vi har periodvis haft det rätt tufft även på Entral. Under året som gått har vi valt att omorganisera oss rätt drastiskt; dels för att möta de nya förutsättningar som finns i denna tid men framför allt för att stå bättre rustade inför framtiden. Det har också lett till att vi har ingått nya samarbeten med Wasa Kredit och Bravida då vi tror på att möta varje kund där det behövs, med den expertis som behövs.

Vi på Entral är fortsatt fokuserade och målmedvetna, med ett suveränt gäng där alla bidrar för att ge bäst lösningar och service till de som är viktigast för oss – våra kunder. Välkomna att följa med oss in i 2021 – ett år med massor av nyheter i bakfickan!

Samarbete med Bravida

Nu stärker vi upp vår service ännu mer och tar in Bravida som vår samarbetspartner för service och montering! Det gör att vi nu kan erbjuda rikstäckande service för er kunder.

Ni bokar er service eller montering hos vår support på 050 – 159 05 20 eller support@entral.se. Därefter kommer Bravidas servicedesk att kontakta er för att boka dag och tid för servicen, och när den är slutförd kommer ni få er faktura från Bravida.

När er service är utförd kontaktar vi på Entral er för uppföljning och avslut av ert ärende.

Vi stödjer Mustaschkampen

Mustaschkampen är Prostatacancerförbundets kampanj som blandar humor med allvar för att bidra till forskning, utveckling och bättre vård, och samtidigt sprida kunskap om Sveriges vanligaste cancersjukdom prostatacancer. För varje dominator som säljs under november kommer vi skänka 1 000 kr per dominator till Prostatacancerförbundet.
Tillsammans hjälper vi forskningen framåt.

Här kan ni läsa mer https://www.mustaschkampen.se/

Vi underlättar för er att nå oss

Vi underlättar för er att nå oss
Support
Når ni på telefon 050-159 05 20, eller via mail support@entral.se.
Telefontider för support:
måndag – torsdag: 7-16
fredagar: 7-12

Begär Offert, när det passar er
Ny funktion på vår webb
Klicka – Fyll i – Skicka
Få snabbt och enkelt hjälp av våra säljare, som återkommer inom 24 timmar med offert.