Vi står beredda.

Sedan den digitala personalliggarens intåg i byggbranschen har mycket hunnit hända på tekniksidan. På Entral har vi alltid fokuserat på säkerheten för dig som kund – att din data uppfyller såväl Skatteverkets krav som rådande GDPR-lagstiftning. Nu tar vi ett steg till.

ID06 är den standard som byggbranschen använder sig av idag och inom ett par år kommer de att förstärka sin standard genom ett nytt teknikskifte. Korttekniken blir magnituder säkrare och förses med LOA-teknologi. Det ser vi på Entral som oerhört positivt och vidtar därför åtgärder redan nu och gör din utrustning redo för nästa generations säkerhet. Vad det kostar dig som kund? Ingenting.

Du som använder vår digitala personalliggare får stöd för LOA1 inom kort, utan extra kostnad. Du behöver inte köpa ny hårdvara utan vi uppdaterar din utrustning när du ligger och sover, och när du kommer till jobbet en dag så har din arbetsplats som genom ett trollslag säkrats upp ytterligare mot oseriösa aktörer. Du kan skryta om att du använder den senaste tekniken samtidigt som du slipper bidra till sopberget eftersom du inte behöver ersätta fullt fungerande utrustning med ny. Det är win-win för alla!

För dig som ännu inte har investerat i våra produkter för en säkrare arbetsplats följer naturligtvis LOA1-stödet med i din investering. Nästa generations säkerhet är här för att stanna och vi på Entral är självklart med i arbetet mot oseriösa aktörer på marknaden.

Vill du veta mer? Kontakta våra säljare redan idag.
Ring 050 – 159 05 00 eller skicka ett mail.