Vi söker ny säljare! Vi utökar vårt säljteam och söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med försäljning. Du är driven och kan arbeta med hela försäljningsprocessen. Du tar ansvar för att skapa resultat genom goda och långsiktiga affärsrelationer och ser möjligheter i att hitta nya kunder i branscher som vi kanske inte redan tänkt på. Du får helt enkelt saker att hända!⁠

Vi tror att du har förmåga att skapa förtroende på alla nivåer och är öppen och professionell. Samtidigt är du en teamplayer som vill vara en del i vårt engagerade gäng med kompetenta kollegor som verkligen bryr sig om varandra.⁠

Är detta du? Då tycker vi att du ska söka dig till oss och bli vår nya säljare! Vi samarbetar med ROI Rekrytering för tillsättandet av denna tjänst, läs mer om tjänsten och ansök redan idag.