Vi tror på att förenkla människors arbetsmiljö, att minska stressfaktorer för våra kunder och att skapa förutsättningar för effektivitet, säkerhet och en schysst byggbransch. Det gör vi genom att varje dag lyssna på er kunder och samarbeta genom hela organisationen för att hitta innovativa och eftertraktade lösningar.

Idag kan vi presentera en hett efterfrågad lösning för er och det gör oss extra stolta och glada. Redan nu på måndag den 26 april när ni kommer tillbaka till jobbet kommer ni att kunna se och använda er av vår nya kompetensdatabas. Vi är övertygade om att den kommer att underlätta för er och hjälpa er i ert arbete.

Säkerställ medarbetarnas utbildningar! Databasen samlar alla utbildningar som medarbetaren har registrerade på sitt ID06-kort och information hämtas i realtid från ID06.

Kompetensdatabasen är hett efterfrågad och det är en högaktuell fråga att enkelt kunna säkerställa medarbetarnas kompetenser och genomförda utbildningar. Från den 1 juli är det obligatoriskt för medlemsföretag i Byggföretagarna att samtliga ID06-pliktiga medarbetare har slutfört utbildningen Safe Construction Training.

Du når kompetenserna via personalbanken, till höger i vyn nedan ser du en turkos ruta som visar vilka kompetenser en medarbetare har. För att se vad koden står för klickar du på pennan bredvid, du kommer då att komma till personinformation och en liten bit ner på sidan visas personens kompetenser.