Aktuellt

(tryck på respektive rubrik för mer information)

 • Kampanj kortläsare och motorvred

  4 november till 20 december har vi 20% rabatt på våra kortläsare och motorvred. Rabatt gäller ordinariepris.
 • Vill du hyra våra produkter?

  Vi har flera samarbetspartners som har våra produkter för uthyrning.
 • ID06 ackreditering

  Vi har fått fortsatt förtroende. https://www.facebook.com/Entral-AB-660399354421388/
 • Kampanj på Anmälningsplatser

  Under perioden 12 augusti till 30 september har vi 30% rabatt på ordinarie priset på Anmälningsplatser. Begränsat antal så skynda dig att kontakta din rådgivare på Entral.
 • Följ oss på sociala medier

 • Nya avtal

  Vi är mycket glada över att ha skrivit samarbetsavtal med Cramo och Ramirent vilket innebär att ni nu även kan hyra våra produkter genom dem.
 • LundbergsRAM

  Under hösten 2018 tecknades ett flerårigt avtal mellan Fastighets AB LE Lundbergs och Entral AB. Samarbetet bygger på säkra och nyckelfria renoveringar. Fastighets AB LE Lundbergs är en av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och står inför ett stort antal ROT-renoveringar. Entrals produkter kommer bidra med kostnadsbesparingar, trygghet & säkerhet. ”Den största fördelen med Entrals produkter är trygghetsfaktorn för våra hyresgäster. Rot-renoveringar är komplexa projekt, att våra kunder känner sig trygga är viktigt för oss”. - Mattias Markström Chef Projektutveckling, Lundbergs.
 • NCC använder Entrals produkter vid stambyten

  Ta gärna en titt på NCC:s video om stambyten.Vi på Entral skapar en nyckelfri arbetsplats under stambyten vilket effektiviserar byggarbetsplatsen och skapar trygghet för de boende. Du ser vårt låsystem för stambyten 1 minut och 8 sekunder in i filmen. https://www.youtube.com/watch?v=pNli1ZXvhJM
 • Kolla in vår snygga personalgrind

  Kolla in vår snygga persongrind hos MTA Bygg och Anläggning
 • Kvalitet och Miljö

  Entral är ett modernt, samhällsbyggande företag. Vi tar hänsyn till miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsaspekter i vårt dagliga arbete tillsammans med sociala och ekonomiska aspekter. Tack vare att vi ställer, och lever upp till, höga krav på vår verksamhet är hela företaget både miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Detta innebär att vi utvecklar och levererar produkter med både rätt kvalitet, i rätt tid och med så liten miljöpåverkan som möjligt. För dig som kund innebär det att du, med hjälp av våra produkter, kan fylla er egen miljöpolicys krav samtidigt som du har säkerheten i produkt och levererans som du kan förvänta av en ISO-certifierad leverantör.