Aktuellt

 • Följ oss på sociala media

 • Nya avtal

  Vi är mycket glada över att ha skrivit samarbetsavtal med Cramo och Ramirent vilket innebär att ni nu även kan hyra våra produkter genom dem.
 • LundbergsRAM

  Under hösten 2018 tecknades ett flerårigt avtal mellan Fastighets AB LE Lundbergs och Entral gällande nyckelfria stambyten.
 • NCC använder Entrals produkter vid stambyten

  Ta gärna en titt på NCC:s video om stambyten.Vi på Entral skapar en nyckelfri arbetsplats under stambyten vilket effektiviserar byggarbetsplatsen och skapar trygghet för de boende. Du ser vårt låsystem för stambyten 1 minut och 8 sekunder in i filmen. https://www.youtube.com/watch?v=pNli1ZXvhJM
 • Kolla in vår snygga personalgrind

  Kolla in vår snygga persongrind hos MTA Bygg och Anläggning
 • Kvalitet och Miljö

  Entral är ett modernt, samhällsbyggande företag. Vi tar hänsyn till miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsaspekter i vårt dagliga arbete tillsammans med sociala och ekonomiska aspekter. Tack vare att vi ställer, och lever upp till, höga krav på vår verksamhet är hela företaget både miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Detta innebär att vi utvecklar och levererar produkter med både rätt kvalitet, i rätt tid och med så liten miljöpåverkan som möjligt. För dig som kund innebär det att du, med hjälp av våra produkter, kan fylla er egen miljöpolicys krav samtidigt som du har säkerheten i produkt och levererans som du kan förvänta av en ISO-certifierad leverantör.