Aktuellt

 • LundbergsRAM

  Under hösten 2018 tecknades ett flerårigt avtal mellan Fastighets AB LE Lundbergs och Entral gällande nyckelfria stambyten.
 • NCC använder Entrals produkter vid stambyten

  Ta gärna en titt på NCC:s video om stambyten.Vi på Entral skapar en nyckelfri arbetsplats under stambyten vilket effektiviserar byggarbetsplatsen och skapar trygghet för de boende. Du ser vårt låsystem för stambyten 1 minut och 8 sekunder in i filmen. https://www.youtube.com/watch?v=pNli1ZXvhJM
 • Kolla in vår snygga personalgrind

  Kolla in vår snygga persongrind hos MTA Bygg och Anläggning
 • Kvalitet och Miljö

  Entral är ett modernt, samhällsbyggande företag. Vi tar hänsyn till miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsaspekter i vårt dagliga arbete tillsammans med sociala och ekonomiska aspekter. Tack vare att vi ställer, och lever upp till, höga krav på vår verksamhet är hela företaget både miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Detta innebär att vi utvecklar och levererar produkter med både rätt kvalitet, i rätt tid och med så liten miljöpåverkan som möjligt. För dig som kund innebär det att du, med hjälp av våra produkter, kan fylla er egen miljöpolicys krav samtidigt som du har säkerheten i produkt och levererans som du kan förvänta av en ISO-certifierad leverantör.
 • Varför välja Entral?

  En personalliggare ger dig automatiskt ordning. Du får tydliga UE-listor, lagenliga närvarolistor och rapporter för efterkalkyl eftersom du kan se hur mycket tid respektive entreprenör har lagt ned på ditt projekt. Det finns tre skäl till varför du kommer att uppskatta Entrals ackrediterade ID06-personalliggare: 1. EKONOMIN I SYSTEMET Du betalar bara för de saker du använder - när du använder dem. Det är skillnad mot fasta månadskostnader och stora årliga plattformskostnader som bara löper på. De flesta säger att vi är mellan en halv till 5 gånger så billiga som våra kollegor. Roa dig genom att fram miniräknaren och kolla. Ta som exempel vad en produkt max kan kosta per månad, dvs 22 dagar helgfria vardagar. Redan där är vi billiga. Tänk sedan på vad det kostar om det är många helgdagar i en månad. Eller om du plockar bort enheterna från projektet under semestern: 0 kr. 2. SYSTEMET ÄR BEPRÖVAT Våra produkter har funnits på marknaden sedan 2010 och används av de flesta stora byggbolag, NCC, PEAB, Skanska, Veidekke, Serneke mfl.  3. NYCKELFRITT GER DIG PENGAR Eftersom vårt system är det enda som kan snabbmonteras på nästan vilka lås som helst innebär det att du kan bli nyckelfri när du vill. Så med Entrals produkter sparar du både arbetstid och pengar. På ett stambyte beräknar de flesta av våra kunder att de sparar mellan 3-6% av den totala arbetstiden. ANNARS? I övrigt är vi som alla ackrediterade ID06-system: Du får UE-listor, godkända rapporter till Skatteverket, närvaroinformation i realtid, tidsrapporter på företag/UE. Det lönar sig att ha ett riktigt ID06-system.