Lock assist med A2000 & fjärrkontroll

5 090 kr

Art.nr 50130

Fjärrkontroll istället för nyckel med anpassning för A2000-lås.


Reumatiker, synskadade och personer med greppsvårigheter eller rörelsehinder möter problem med nycklar varje dag. 

Med ett tryck på den greppvänliga fjärrkontrollen är det enkelt att styra det vanliga låset på ytterdörren. Den goda räckvidden gör det möjligt att låsa och låsa upp utan att behöva gå till dörren.

Entral Lock Assist är utvecklad för de nordiska låstyperna och passar på över 90% av de svenska dörrlåsen. (Välj art.nr 50100 om du inte har ett lås med vred OCH nyckelcylinder på insidan av dörren.)

Fjärrkontrollen är högkrypterad och det går inte använda någon annans fjärrkontroll för att låsa upp ditt lås. En tappad fjärrkontroll spärras enkelt till skillnad från en tappad nyckel som alltid är aktiv. Räckvidden är upp till 50 meter och du kan använda fjärrkontrollen både inifrån och utifrån.

VIKTIGA FÖRDELAR
  • Mycket snabb montering
  • Nycklar och vred fortsätter fungera som vanligt
  • Icke-förstörande montering
  • Lätt att flytta till nytt boende

Versionerna DOC Multi och DOC Complete kan användas för att göra också dörrautomatinstallation icke-förstörande och kostnadseffektiv.

Versionen DOC Multi är särskilt uppskattad av installatörer eftersom den kan användas för att styra en dörr och dörrautomatik med valfri utrustning, ex dörrautomatikens egen flerkanalsfjärrkontroll, larm, porttelefon eller specialanpassad handikappfjärrkontroll.

Produkten är kompatibel med Phoniros digitala nyckelhantering för nyckelfri hemtjänst.