ID06 Personalliggare

11 295 kr

Art.nr 60160

ID06 Personalliggare ger dig alla rapporter du behöver. Den kan monteras på lämplig plats antingen ute på vägg eller inne i manskapsbod.


Personalliggare

Från Skatteverkets sida är det bestämt att alla på en byggarbetsplats ska registrera sina ut- och inpasseringar. Detta gäller såväl hantverkare, byggare, städare som besökare. Vi har lösningen!

Vår personalliggare går att montera på en lämplig plats antingen inomhus i exempelvis en manskapsbod eller utomhus på en vägg där man anser att den sitter lämpligt. Ni gör en smidig in- och utregistrering med ert ID06-kort.

Vad hjälper vår personalliggare er med?

  • Ett komplett system kompatibelt med ID06
  • Rapporter till Skatteverket
  • Tidrapporter på UE
  • Närvaro i realtid
  • Hur mycket tid läggs ner per vecka i projektet
  • Vilken entreprenör lägger ner mest tid

När ni använder vår personalliggare har ni även tillgång till appen som går att finna i både App Store och Play Butik utan extra kostnad.

Förutom priset på personalliggaren tillkommer det en drift och licens. Det är en fast månadskostnad som betalas i efterhand när personalliggaren är kopplad till ett projekt. När projektet är färdigt och avslutat slutar även debiteringen tills den kopplas på ett nytt projekt. Vill ni veta mer om kostnaderna går det bra att använda knappen ovan ”Jag vill bli kontaktad av säljare”.

Specifikationer

Bredd 400 mm
Höjd 300 mm
Djup 25 mm
Vikt 2 kg
Strömförsörjning 12V DC via 230V nätadapter