Spontanansökan

Välkommen att skicka din spontanansökan till info@entral.se. Glöm inte att ange vilken avdelning du vill spontanansökan till så vi skickar din information rätt.


Lediga jobb

Junior System Developer

Entral är ett gäng härliga människor som dagligen levererar uppskattade innovativa digitala lösningar med kvalitet och transformation i fokus. Hos oss kommer du att trivas som fisken i vattnet om du uppskattar att arbeta i en entreprenörsdriven verksamhet med högt i tak där såväl kreativitet som nya idéer kring arbetssätt och verksamheten i stort välkomnas med öppna armar.

Vi fortsätter under 2022 vår spännande resa och tar nu nästa steg i rekryteringen för att växla upp såväl vårt team som vårt erbjudande inom kundanpassade, digitala lösningar!

Vem är du?

Vi tror att du är en person som har en god teknisk förståelse och älskar att lära dig nya saker. Kanske är du nyexaminerad och är redo att testa dina vingar i arbetslivet i en plattformsoberoende, agil verksamhet som kan erbjuda såväl intressanta projekt som likasinnade kollegor? Har du några hobbyprojekt? Kanske är du engagerad i Open Source-rörelsen, har implementerat den ultimata klonen av Super Mario i ett av Urban Müllers välkända programmeringsspråk, eller har byggt en fullt fungerande brödrost i Minecraft? Berätta allt.

En vanlig dag på jobbet

Under en vanlig dag kommer du att få förmånen att hänga med trevliga, kompetenta och drivna kollegor men utöver detta kommer du också att pyssla med:

 • Utvecklingsprojekt i .NET C#
 • Frontend i form av CSS/SCSS, Javascript (Typescript) och React
 • Molntjänster som Azure
 • Databaser som MSSQL
 • Integrationer mot olika affärssystem och API:er
 • Kundlösningar i lite ”vintage” format och lite äldre tekniker och ramverk
 • Interna innovationsprojekt

Det praktiska

 • Heltid
 • Konkurrenskraftig lön och bra förmåner
 • Arbetsort: Halmstad/hybrid

Nyfiken?

Vi stirrar oss inte blinda på ditt CV utan tycker att det är minst lika viktigt att du är en trevlig prick som vill bidra till en grym arbetsplats och riktigt starka, långsiktiga och givande kundrelationer.

Checkar du av boxar som social, lösningsorienterad, kreativ, nyfiken, engagerad, omtänksam och snäll samt tycker att ovan beskrivning låter som rätt nästa steg?

Tveka inte att skicka iväg en ansökan så snackar vi lite mer om rollen!


System developer

Vill du driva digital utveckling med oss? Vårt härliga utvecklingsteam söker nu fler grymma utvecklare som vill arbeta med att utveckla nya tjänster och leverera innovativa lösningar. Vi är det lilla företaget med de stora ambitionerna. Entral har ett av marknadens mest snabbmonterade mobila passersystem och hos oss får du vara delaktig på riktigt i ett bolag med korta beslutsvägar, produkter med hög kvalitet och ett riktigt gott gäng med kollegor.

På Entral jobbar vi med att effektivisera tillträden till byggarbetsplatser och hjälpa byggbolag att ha trygga arbetsplatser genom rätt digitala tjänster. För att åstadkomma detta har vi digitala personalliggare, mobilstyrda lås och motoriserade passagelösningar för bland annat person- och fordonsgrindar. Vi är också en ackrediterad leverantör av ID06-system. Med andra ord utvecklar vi både hårdvara och mjukvara. Resultatet av våra ansträngningar är en renare byggbransch med mindre stress och säkrare arbetsplatser.

På Entral värdesätter vi teamkänsla, tillhörighet och arbetar aktivt för att medverka till de anställdas personliga utveckling. Som systemutvecklare i våra utvecklingsprojekt har du stor frihet och stora möjligheter till personlig utveckling tillsammans med kollegor med hög kompetens och mycket driv. Du är med från ax till limpa, med möjlighet till kundkontakt då vi alltid arbetar verksamhetsnära i framtagandet av lösningen. Vi tar ansvar för och tycker att det är viktigt att det system som levereras till kund gör verklig nytta.

Vem är du?

Vi söker dig som är genuint intresserad av smarta tjänstelösningar och att leverera nytta till kund. Du har god analytisk förmåga, arbetar metodiskt och visar på stor initiativförmåga.

Vi ser gärna att du har flera års vana av att strukturera och implementera databasdriven mjukvara, och att du är flytande i .NET, C# och SQL.

Som person är du driven, pragmatisk och ansvarstagande; du är absolut inte rädd för att ta första spadtaget i en ny arkitektur, skissa upp nya gränssnitt eller lära dig ny teknik – tvärtom är det just sådant som får dig att ticka. Du rör dig framåt precis som vi, och du nöjer dig inte förrän vår vision materialiseras i din hand.

Grundläggande förståelse för inbyggda system och de implikationer det kan medföra i ett större system är meriterande.

Du är en teamplayer som vill vara en del i vårt engagerade gäng med kompetenta kollegor som verkligen bryr sig om varandra.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Varför välja oss?

Den största anledningen till att du bör överväga att ansöka är möjligheten till att få lära och ständigt utvecklas tillsammans med inkluderande, kompetenta och erfarna kollegor. För oss är det en självklarhet att dela kunskap mellan oss och vi löser utmaningar tillsammans.

Vi erbjuder:

 • En fantastisk tjänst med stor utvecklingspotential
 • Skön företagskultur – kul även på måndagar
 • Trevliga kollegor
 • Kollektivavtal och därmed rätt pension
 • Friskvårdsbidrag
 • En del annat riktigt bra som vi kan berätta om när vi ses

Din ansökan

Ansök enkelt genom att maila in ditt CV till rekrytering.devops@entral.se. Om du har frågor om tjänsten eller oss som bolag är du välkommen att kontakta oss på ovan mailadress.

Vi ser fram emot din ansökan!