VILL DU JOBBA HOS OSS?


Ekonomiassistent sökes

Nu söker Entral AB en ekonomiassistent för uppdrag på 1 år då vår ekonom går på föräldraledighet. Uppdraget är inledningsvis på 40% med möjlighet till justering enligt överenskommelse.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent på Entral är dina främsta arbetsuppgifter löpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontra samt månadsavstämningar. Även en del lönehantering samt bokslutsarbete ingår i ditt ansvarsområde. Tjänsten är på deltid 40% och vi kommer tillsammans överens dina arbetstider.

Om dig
Du studerar ekonomi på högskolenivå eller har motsvarande erfarenhet och vill utvecklas parallellt med dina studier. Du är ambitiös, trivs att ha ansvar och vill utvecklas vidare. Som person är du rättfram, dynamisk, pålitlig och gillar ordning och reda. Du har goda kunskaper i Office-programmen, framför allt Excel, samt kommunicerar väl i tal och skrift på svenska. Vi värdesätter att du är prestigelös, tydlig, strukturerad och har en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om Entral
Entral är ackrediterad tillverkare av ID06-system och arbetar med att utveckla samt sälja mobila tillträdeslösningar för byggbranschen såsom digitala personalliggare, nyckelfria dörrlösningar och grindar. Bolaget har funnits på marknaden sen 2015 och vi är ett litet bolag i tillväxt med 13 anställda.

Kontakt och ansökan
Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast 5 juli, till madeleine.bagge@entral.se.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta vår ekonom Madeleine Bagge på tele 050–159 0542, alternativt madeleine.bagge@entral.se. Du hittar henne också på LinkedIn.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetslivserfarenhet: Ingen arbetslivserfarenhet krävs
Om lön: Fast timlön
Om anställningsvillkor: Deltid, 40%. Tidsbegränsat 2019-08-19 – 2020-07-31.
Kontaktpersoner: Madeleine Bagge, 050 -159 0542, madeleine.bagge@entral.se
Företagets adress: Seldonsvägen 8, 302 62 Halmstad