Här hittar ni vidarelänkar för kundernas mest vanliga ärenden. Önskar ni hjälp med något annat är ni välkomna att klicka er vidare till kontakt via knappen nedan. Där finner ni uppgifter till vår support, order, ekonomi & våra säljare.


Ny kund

Som ny kund behöver du skriva ett kundavtal med oss. När vi fått in dina uppgifter startar vi upp din kundportal och skickar inloggningsuppgifter. 

Hyr ni enheter?

Ni behöver registrera er som ny kund om ni inte har ett kundnummer hos Entral. När det är klart behöver ni gå vidare till Registrera hyrda enheter.

Här registrerar du dina företagsuppgifter för att ingå ett avtal med Entral AB.


Hyra våra produkter

Nedan registrerar ni, som hyr våra produkter, era olika enheter. När ni är klara med projektet och lämnar tillbaka de hyrda enheterna går ni in och fyller i under avregistrera hyrda enheter.

Notera att ni behöver, för att kunna registrera hyrda enheter, bli kund hos Entral AB om ni inte redan är det.

Hyr du enheter behöver dessa registreras på ditt företag, det gör du via knappen ovan.

Vid projektslut eller att ni inte längre behöver vissa enheter, behöver ni avregistrera dessa. Följ knappen ovan.

VIKTIGT!

Oavsett om produkter köps av Entral eller hyrs av samarbetspartners så ligger ansvaret för registrering/avregistrering av dessa hos er som kund till Entral AB. Det innebär att ni, när produkterna inte längre skall användas, ansvarar för att dessa frigörs från projektet i er kundportal hos Entral. Det räcker inte att endast lämna tillbaka produkterna till uthyraren. Det är också ni som ansvarar för att projektet avslutas i kundportalen när arbetet är klart. Om produkter ligger kvar i projekten eller om projektet inte avslutats kommer det att generera drift och licensfakturor tills dess detta åtgärdats av dig eller den du lämnar över ansvaret till.


Uppsägning av kundavtal

Vill du säga upp ditt kundavtal hos oss gör du det skriftligen. Formuläret hittar du via länken.

VIKTIGT!

Notera att era projekt inte avslutas automatiskt när ni säger upp avtalet. Det måste ni aktivt göra i kundportalen. Projekt som inte avslutas kommer fortsätta att debiteras.


Instruktionsfilmer

Behöver du hjälp att komma igång hittar du våra instruktionsfilmer här.


Ni kan hyra våra produkter hos bl.a.