För en säker och rättvis byggbransch

På Entral är vi fast beslutna att tillhandahålla den högsta möjliga säkerhetsnivån och de bästa möjliga resultaten för våra kunder. Vi tar oss tid att utveckla en nära relation och få grepp om varje kunds unika behov. Vi är stolta över vår snabba, tydliga och effektiva kommunikation. Vi strävar alltid efter att leverera kreativa och praktiska lösningar på våra kunders problem.

Vi har över 10 års erfarenhet av att tillhandahålla tjänster inom tillträde och säkerhet till företag, kommuner och bostadsrättsföreningar och erbjuder en rad tjänster inom områdena passage, elektroniska personalliggare och tillträde. Vi är ID06-ackrediterade och uppfyller Skatteverkets krav på personalliggare. Hos oss får du full kontroll på vem som har rättighet att vara på plats och när den är på plats.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Tjänster

Dominator för dörr och grind

Dörrstyrning

Styr byggbodar eller grindar – rättigheterna sätter du i vårt system och finns på medarbetarnas ID06-kort. Vår dörrstyrning hjälper dig ha kontroll över tillträden där du vill. Med vår centralenhet kan du hantera upp till tre byggbodar samtidigt!

Centralenheten går att kombinera på flera sätt för att passa arbetsplatsen – prata med våra säljare så hjälper vi dig!

digital personalliggare

Personalliggare

Vår smarta digitala personalliggare uppfyller alla Skatteverkets regler. Personalliggaren placeras på lämplig plats på arbetsplatsen och medarbetaren checkar enkelt in eller ut med sitt ID06-kort. Självklart kan personalliggaren placeras både inomhus och utomhus.

Dessutom går personalliggaren att kombinera med vår app Entrance Connect – allt för att det ska vara smidigt och enkelt!

kortläsare och motorvred

ROT-renovering

Säkert tillträde – ingen åverkan! Vid ROT-renovering använder vi vår smarta kortläsare i kombination med vårt motorvred. Kortläsaren sätts en per våningsplan i trapphuset och motorvredet monteras utan åverkan på lägenhetsdörren.

Lägenhetsinnehavaren kan använda nyckel som vanligt och byggarbetaren får tillträde genom rättighetskontroll i kortläsaren.

Omdömen

Precis så enkelt som jag vill ha det! Vi sparar rejält med pengar varje månad.

— Mats Brandt, NCC

Jag är oerhört nöjd med hur mitt ärende hanterades och resultatet som uppnåddes. Under hela processen var alla på Entral professionella, engagerade och lösningsorienterade.

— Mattias Eriksson